kircenkotamara | Дата: Субота, 20.09.2025, 22:54 | Повідомлення # 1 |
Рядовой
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Сиджу і думаю: може, вже час трохи повеселитися в GTA 5, але з кодами. Почав шукати — і так і не знайшов нічого повного. Є відчуття, що мене обманюють різні сайти, бо постійно пропонують уривки. Може, хтось із вас має посилання чи підказку, де нарешті зібране все в одному місці?
|
|
|
|
la2217596 | Дата: Субота, 20.09.2025, 23:01 | Повідомлення # 2 |
Рядовой
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Я ніколи не був великим фанатом читів, але в GTA 5 вони стали для мене справжнім відкриттям. Коли граєш довго, навіть у такій величезній і насиченій грі, як ця, інколи хочеться урізноманітнити процес. І саме тут на допомогу приходять коди. Я знайшов чудовий гайд на Gameverse, де зібрані всі чіт коди https://gameverse.com.ua/guide/all-cheat-codes-for-gta-5/ і тепер маю під рукою універсальний інструмент для експериментів. Там є все – зброя, транспорт, броня, безсмертя, навіть можливість грати з рівнем розшуку. І що мені особливо сподобалося – пояснено, що після їхнього використання досягнення стають недоступними, але це легко вирішити, якщо зберегти проходження заздалегідь. Тепер, коли хочеться просто розважитися, я включаю кілька кодів і отримую море адреналіну. Чесно, не знаю, як раніше обходився без цього. Якщо ви любите GTA 5, обов’язково загляньте на Gameverse.
|
|
|
|