| payulass | Дата: Середа, 03.06.2026, 20:11 | Повідомлення # 1 |
|
Рядовой
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Порадьте хороший магазин фруктів де цей продукт продають поштучно або невеликими порціями. Нове замовлення мені потрібно для наповнення фруктової тарілки на вечірку щоб здивувати гостей незвичним виглядом плодів. Дуже боюся натрапити на гнилу серцевину тому шукаю місце де перед відправкою ретельно перевіряють стан кожної штуки. Поділіться контактами сайтів з високою якістю обслуговування.
|
| |
|
|
| rittiukia | Дата: Четвер, 04.06.2026, 20:57 | Повідомлення # 2 |
|
Рядовой
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Я вирішила здивувати колег на роботі та принести на каву щось набагато цікавіше за звичні круасани чи коробку цукерок. Обходити супермаркети в пошуках стиглих тропічних плодів у мене зовсім не було часу, та й якість там зазвичай сильно кульгає. Моє частування викликало справжній фурор завдяки інтернет-магазину CrazyBox , там за пару кліків можна купити рамбутан https://crazybox.com.ua/uk/boxes/ekzoticheskie-frukti/rambutan Ці кумедні волохаті кульки виявилися неймовірно соковитими, з ніжною желеподібною м'якоттю, яка легко відділялася від кісточки і мала приємний виноградний присмак. Усі плоди в коробці були як на підбір, чисті, пружні та яскраво-червоні, тож наш обідній марафон перетворився на яскраву дегустацію.
|
| |
|
|