Купити стабілізатор напруги
|
|
cocacola | Дата: Неділя, 25.12.2022, 00:04 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Привіт, хочу для котла купити стабілізатор напруги, тому як в мережі напруга постійно стрибає, і боюся що котел просто згорить. Де можна купити зараз стабілізатор напруги?
|
|
| |
biteh | Дата: Неділя, 25.12.2022, 00:04 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Найнадійніші стабілізатори: Classic 9000 (6.3 кВт) і LUX АСН-2000Н/1-Ц це потужні і недорогі прилади, в інтернеті почитайте характеристики, а також ознайомтеся з відгуками.
|
|
| |
bolshechem_zhizn | Дата: Неділя, 25.12.2022, 00:06 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Однофазні побутові стабілізатори найбільш затребуваних на ринку, звертайте увагу на потужність приладу, а також функцію регулювання, почитайте про види стабілізаторів в Інтернеті.
|
|
| |
akhamsa | Дата: Неділя, 25.12.2022, 00:06 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Доброго часу доби. У вашій ситуації звичайно не обійтися без стабілізатора напруги але знову ж таки, вам для початку потрібно усунути саму проблему, щоб в подальшому ні про що не переживати. Що стосується покупки стабілізатора напруги https://zhuk.ua/stabilizatori-naprugi/ то я можу вам запропонувати звернутися в інтернет магазин Жук, в якому вже зараз є їх вибір. Ціни на Стабілізатори напруги різні, і залежачи в першу чергу від характеристик і функціоналу самого пристрою.
|
|
| |