Где знайти ГДЗ ?
|
|
fionafilono | Дата: Середа, 09.10.2024, 22:17 | Повідомлення # 1 |
Рядовой
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Привіт усім! Цікавлюсь, чи ваші діти користуються готовими домашніми завданнями (ГДЗ) і як ви до цього ставитеся. Чи дійсно це допомагає їм у навчанні, чи навпаки, створює перешкоди? Хочу зрозуміти, чи варто дозволяти доньці використовувати ГДЗ для перевірки роботи, яку вона виконує вдома. Можливо, хтось може порекомендувати перевірений сайт?
|
|
| |
simaverona | Дата: Середа, 09.10.2024, 22:20 | Повідомлення # 2 |
Рядовой
| Моя донька іноді користується ГДЗ, щоб швидко перевірити свої відповіді. Я спокійно ставлюся до цього, оскільки вважаю, що важливо використовувати відповіді як засіб перевірки, а не для простого копіювання. Головне, щоб дитина самостійно розуміла, як розв'язувати завдання. Ми зазвичай використовуємо сайт "12 балів", там все дуже зрозуміло й зручно.
|
|
| |
xilparicxilparic | Дата: Середа, 09.10.2024, 22:24 | Повідомлення # 3 |
Рядовой
| Мій син також користується ГДЗ для перевірки складних завдань або для підтвердження власних рішень. Ми зазвичай звертаємось до сайту https://11gdz.com.ua/6-klas....23.html який пропонує відповіді на багато предметів і класів, наприклад сьогодні син шукав гдз німецька мова 6 клас Сотникова. Проте я завжди підкреслюю, що ГДЗ варто використовувати лише як підказку.
|
|
| |
sullivangail19 | Дата: Вівторок, 15.10.2024, 17:46 | Повідомлення # 4 |
Рядовой
| Как раз недавно это искал и думаю, что это не просто так попалось мне на глаза
|
|
| |