Скільки коштують сучасні вишиті сорочки?
|
|
bolshechem_zhizn | Дата: Середа, 25.12.2024, 18:49 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Шукаю сучасну чоловічу вишиту сорочку, але не знаю, на якій марці чи магазині варто зупинити свій вибір. Ціни дуже різняться, і важко зрозуміти, чи дійсно варто платити більше за сорочку, якщо можна знайти дешевші аналоги. Яка ваша думка з цього приводу? На що ви звертаєте увагу при виборі такої сорочки?
|
|
| |
akhamsa | Дата: Середа, 25.12.2024, 18:50 | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Для мене важливіше за все - це якість тканини та вишивки. Ціна, звичайно, важлива, але якщо сорочка буде погано виглядати або швидко зіпсується, то це буде марно витрачені гроші. Я придбав свою сорочку у місцевому магазині, вона була не найдешевша, але коли побачив якість, зрозумів, що не переплатив.
|
|
| |
biteh | Дата: Середа, 25.12.2024, 18:50 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Теж думав, чи варто переплачувати за бренд або вибрати дешевшу сорочку. Але коли зупинився на одному варіанті, зрозумів, що це дійсно виправдано. Вишита сорочка, яку я придбав, виготовлена з натурального матеріалу, який добре тримає форму і не втрачає колір навіть після кількох прань.
|
|
| |
cocacola | Дата: Середа, 25.12.2024, 18:51 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Замовив довгу чоловічу вишиту сорочку https://kram.kr.ua/choloviki/choloviki-dovgi/ хочу поділитися своїми враженнями. Я давно шукав саме таку модель, і вибір на сайті виявився відмінним. Сорочка вийшла дуже комфортною: тканина м’яка, легка, не натирає шкіру і дає відчуття свободи рухів. Вишивка виконана тонко і без зайвих деталей, що виглядає дуже стильно. Якість тканини дуже хороша, вона не вигоряє на сонці і не втрачає вигляд після прання. Вартість цілком виправдовує якість, тому я задоволений покупкою.
|
|
| |