ЖІНКА П`ятниця, 23.01.2026, 04:42

| | | | http://ginka.ucoz.ua/ Гость | "Гости" Гость | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Допоможіть обрати габіони в києві!
ngymoytДата: Середа, 12.02.2025, 19:53 | Повідомлення # 1
Рядовой
Група: Пользователи
Репутація: 0
Зауваження: 0%
Статус: Offline
Відкриваю автомийку та хочу використовувати габіони для створення шумоізоляційної стіни з боку дороги. Де у Києві краще шукати постачальників? Які матеріали найстійкіші до вологості?

a_sovДата: Середа, 12.02.2025, 19:54 | Повідомлення # 2
Майор
Габіони чудово підходять для шумоізоляції, але вибирайте оцинкований або нержавіючий метал – звичайний швидко заіржавіє через постійну вологість. Камінь краще брати важкий та щільний – граніт, базальт. І не забудьте про якісну основу, щоб конструкція не попливла з часом.

taras_gamperДата: Середа, 12.02.2025, 19:56 | Повідомлення # 3
Сержант
Я ставив габіонний паркан біля автосервісу, схожа ситуація. Важливо, щоб наповнювач не вбирав воду – наприклад, вапняк з часом кришиться. Якщо хочете додатково захистити конструкцію, можна використовувати гідрофобне просочення.

kirilzhilenko80Дата: Середа, 12.02.2025, 19:58 | Повідомлення # 4
Майор
Цитата taras_gamper ()
Я ставив габіонний паркан біля автосервісу, схожа ситуація. Важливо, щоб наповнювач не вбирав воду – наприклад, вапняк з часом кришиться. Якщо хочете додатково захистити конструкцію, можна використовувати гідрофобне просочення.

Якщо хочеш купити габіони в Києві, можу сміливо порадити "ВІТКАР ГЕО БУД". Я за їхньою допомогою робив ландшафтний дизайн на подвір’ї – з габіонів зробив клумби, лавки і невеликі перегородки. Виглядає дуже стильно, і, головне, довговічно. Коли вибирав, переживав, що через пару років все почне сипатися або іржавіти – але тут якість реально відмінна.
Сітка оцинкована, покриття рівне, камінь щільно укладається, і нічого не випадає. Ще один плюс – у них швидка доставка, усе привезли без затримок і без пошкоджень. Встановлення робив сам, але якщо ти не хочеш заморочуватися – у них є монтажники, які швидко все зроблять. Якщо шукаєш кращий варіант у Києві, то тобі сюди.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026