Де мені вигідніше купити паперові стакани оптом?
|
|
ee44d | Дата: Четвер, 22.05.2025, 11:07 | Повідомлення # 1 |
 Рядовой
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Привіт усім! Підкажіть, будь ласка, де мені найвигідніше купити паперові стакани оптом? Я зараз займаюсь відкриттям невеличкої кав’ярні і намагаюся знайти хорошого постачальника, щоб закупити одноразовий посуд, зокрема саме паперові стакани в різних об’ємах – від 110 мл до 400 мл. Бажано, щоб вони були не тільки якісні, а й доступні за ціною, бо бюджет обмежений. Дуже хочу уникнути переплат і при цьому не потрапити на неякісний товар. Хто вже замовляв в інтернеті або працює з оптовиками – поділіться досвідом, будь ласка. Можливо, варто звертати увагу на українських виробників чи імпорт теж розглядати? Цікавить і ціна, і доставка, і наявність сертифікатів якості. Дякую наперед!
|
|
| |
rostikgrin1989 | Дата: Четвер, 22.05.2025, 11:08 | Повідомлення # 2 |
Рядовой
| Дивись, на ринку зараз є чимало варіантів. Я коли шукав постачальника паперових стаканів для фестивалю, то зіткнувся з великою кількістю пропозицій — від дрібних підприємців на маркетплейсах до великих дистриб’юторів. Вигідність покупки залежить не лише від ціни за одиницю, а й від умов доставки, мінімального обсягу замовлення та варіантів персоналізації, якщо тобі це важливо. Буває, що дешевше купити одразу кілька тисяч штук з друком, ніж брати “чисті” стакани маленькими партіями. І ще – звертай увагу на щільність картону та шар покриття всередині: для гарячих напоїв потрібно, щоб стакан не протікав і не обпік руки клієнтам. Тому просто дешево – не завжди вигідно в довгостроковій перспективі.
Повідомлення відредагував rostikgrin1989 - Четвер, 22.05.2025, 11:09 |
|
| |
ee44d | Дата: Четвер, 22.05.2025, 11:10 | Повідомлення # 3 |
 Рядовой
| Дуже дякую за детальну відповідь! Тепер розумію, що треба зважати не тільки на ціну, а й на матеріал, кількість шарів і можливість персоналізації. Якраз думаю над тим, щоб замовити стакани з логотипом кав’ярні, тому це важливий момент. Але ще не вирішив, де краще це зробити, бо не хочу потрапити на недобросовісного постачальника. Можливо, підкажеш, куди конкретно можна звернутися, аби отримати і якість, і адекватну ціну?
|
|
| |
rostikgrin1989 | Дата: Четвер, 22.05.2025, 11:13 | Повідомлення # 4 |
Рядовой
| Якщо шукаєш перевірений ресурс, де можна купити паперові стакани оптом https://svitpak.com/katalog/stakany-bumazhnye за адекватними цінами і з гарантією якості, зверни увагу на компанію Svitpak, яка пропонує великий вибір упаковочних матеріалів, в тому числі і паперові стакани різних об’ємів, кольорів, з можливістю нанесення логотипу. Там є як стандартні моделі для гарячих напоїв, так і варіанти з подвійним шаром картону, які краще зберігають тепло і не обпікають руки. Ще одна перевага – швидка доставка по Україні, зручна система замовлення і приємна підтримка, яка відповідає на всі технічні запити. Я особисто вже замовляв там продукцію – все прийшло вчасно, якість повністю відповідала опису. Ціни теж конкурентні, особливо якщо брати великі партії. Можеш переглянути їхній асортимент і вибрати те, що підходить саме для твого бізнесу. Думаю, тобі буде корисно.
Повідомлення відредагував rostikgrin1989 - Четвер, 22.05.2025, 11:13 |
|
| |