ЖІНКА Неділя, 06.07.2025, 19:26

| | | | http://ginka.ucoz.ua/ Гость | "Гости" Гость | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Що робити, коли потіють вікна в машині?
bolshechem_zhiznДата: Вівторок, 01.07.2025, 00:24 | Повідомлення # 1
Лейтенант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Зауваження: 0%
Статус: Offline
Чому в моїй машині вікна починають сильно потіти навіть під час коротких поїздок? Особливо це помітно, коли на вулиці холодно і я вмикаю опалення. Здається, що повітря не циркулює як слід, але я не впевнений, що саме викликає цей ефект. Можливо, справа в несправності вентиляції чи в якійсь іншій причині? Як можна швидко усунути цю неприємність?

bitehДата: Вівторок, 01.07.2025, 00:25 | Повідомлення # 2
Лейтенант
З власного досвіду скажу, що проблема з запотіванням вікон мене турбувала довго. Спершу я намагався просто швидко провітрювати салон або користуватися кондиціонером, але це не давало тривалого результату. Коли ж я почав звертати увагу на те, чи немає в машині вологи — наприклад, мокрих килимків чи одягу — ситуація покращилася. Важливо було також перевірити вентиляцію, адже забиті фільтри погіршують повітрообмін і сприяють утворенню конденсату.

cocacolaДата: Вівторок, 01.07.2025, 00:25 | Повідомлення # 3
Сержант
Коли у мене почали потіти вікна, я зрозумів, що це пов’язано з недостатнім відведенням вологи з салону. Перевірив ущільнювачі на дверях і вікнах — виявилося, що деякі з них зносилися і пропускали вологу. Після їх заміни і регулярного використання кондиціонера проблема значно зменшилася. Крім того, я придбав спеціальні осушувачі повітря для авто, які дуже добре зменшують вологість і допомагають уникнути запотівання навіть у сильні морози.

akhamsaДата: Вівторок, 01.07.2025, 00:25 | Повідомлення # 4
Лейтенант
Запотівання вікон у машині — це звичайна проблема, пов’язана з тим, що вологе повітря всередині салону контактує з холодним склом, де конденсується в краплі. Причини можуть бути різні: це і недостатня вентиляція, і мокрі речі в салоні, і пошкоджені ущільнювачі, що дозволяють волозі проникати ззовні. Щоб вирішити цю проблему, потрібно не лише користуватися кондиціонером або обігрівачем, а й регулярно провітрювати авто, стежити за сухістю салону і перевіряти стан ущільнювачів. 
Якщо бажаєте дізнатись більше корисної інформації та конкретних порад, раджу почитати інфу в блозі сто Olier — там дуже детально описано причини та способи усунення запотівання вікон https://oiler.pro/ua-ua....roblemu Цей ресурс мені дуже допоміг зрозуміти, що потрібно зробити, щоб уникнути неприємностей із запотіванням вікон у холодну пору року.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025