ЖІНКА Неділя, 15.06.2025, 04:31

| | | | http://ginka.ucoz.ua/ Гость | "Гости" Гость | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Мій шлях до нормального обличчя: крем, який справді допоміг
benisfromsДата: Понеділок, 09.06.2025, 01:56 | Повідомлення # 1
Рядовой
Група: Пользователи
Репутація: 0
Зауваження: 0%
Статус: Offline
Всім привіт. Хочу поділитись своєю історією — може, комусь з вас це заощадить час, нерви й гроші.
У мене розацеа діагностували два роки тому. Починалось з легкого почервоніння на щоках і носі, яке то зникало, то знову з’являлось. Потім стало гірше — судинки, припухлості, свербіж. І постійне відчуття, що шкіра "горить". Косметика не допомагала, навпаки — тільки дратувала.
Почала шукати крем, який би реально працював, а не просто мав гарну упаковку. Перепробувала все — від аптечних брендів до натуральних засобів ручної роботи. Результат або нульовий, або ще гірше: подразнення, лущення, червоні плями.
Нарешті знайшла один крем, який мені підійшов. Не буду тут робити рекламу, але скажу головне — шукайте у складі:
  • ніацинамід (вітамін B3) — зменшує запалення;
  • азелаїнова кислота — дуже ефективна проти почервоніння;
  • заспокійливі компоненти типу пантенолу чи екстракту центели азійської;
  • ніякого спирту або сильних ароматизаторів.

Цей крем я почала наносити двічі на день — вранці й ввечері, після м’якого очищення. Через тиждень вже побачила, що обличчя стало менш червоним, пішов жар. Через місяць — шкіра стала рівнішою, нових "спалахів" не було.
Зараз користуюсь ним стабільно — плюс обов’язковий SPF щоранку, навіть у хмарну погоду. Також обмежила каву, алкоголь і гостру їжу — все це теж впливає.
Мій висновок: при розацеа треба терпіння і системний підхід. Чудес не буде за ніч. Але правильний крем реально може змінити ситуацію.
Якщо комусь цікаво — можу в особисті написати, що саме використовувала.
Бережіть себе і свою шкіру ❤️

arave_dixontДата: Середа, 11.06.2025, 00:05 | Повідомлення # 2
Рядовой
Група: Пользователи
Репутація: 0
Зауваження: 0%
Статус: Offline
Дякую, що поділилась досвідом — дуже цінно! У мене схожа історія, і згодна на всі 100: шкірі потрібен системний, м’який догляд. Багато сучасних засобів зараз містять SPF, вітаміни чи заспокійливі компоненти, що реально допомагає при чутливості. Головне — знайти своє. Якщо хтось ще в пошуку, раджу глянути https://www.notino.ua/rozatsea/ крем від розацеа — там є варіанти з потрібними інгредієнтами.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025