ЖІНКА П`ятниця, 08.05.2026, 08:43

| | | | http://ginka.ucoz.ua/ Гость | "Гости" Гость | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Який клей для мармуру краще обрати для міцного та довговічно
bolshechem_zhiznДата: Субота, 25.04.2026, 03:37 | Повідомлення # 1
Лейтенант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Зауваження: 0%
Статус: Offline
Підкажіть, будь ласка, де краще обрати клей для мармуру, щоб облицювання трималося довго і не втрачало міцність з часом? Я зараз роблю ремонт і бачу, що різні склади сильно відрізняються за якістю. Важливо, щоб клей добре тримав натуральний камінь, не давав тріщин і не змінював колір матеріалу. Також цікаво, чи варто звертати увагу на спеціалізовані білі суміші для мармуру.

darkhostДата: Субота, 25.04.2026, 03:38 | Повідомлення # 2
Рядовой
Я вже мала досвід роботи з клеєм для мармуру під час ремонту у ванній кімнаті і можу сказати, що найбільше значення має не тільки бренд, а й правильна підготовка поверхні. Якщо основа рівна і добре загрунтована, то навіть звичайний монтажний процес проходить без проблем.

lazymanДата: Субота, 25.04.2026, 03:39 | Повідомлення # 3
Рядовой
У мене був досвід облицювання каменем у коридорі, і я звернула увагу, що довговічність дуже залежить від еластичності та адгезії клею. Якщо склад слабкий, плитка починає «гуляти» вже через кілька місяців. Тому я обирала суміш спеціально для мармуру, і вона показала себе добре навіть при перепадах температури.

kashendДата: Субота, 25.04.2026, 03:43 | Повідомлення # 4
Рядовой
Я робила ремонт у вітальні та кухні, і питання клею для мармуру виявилося набагато важливішим, ніж я думала спочатку. Спочатку здавалося, що підійде будь-який плитковий склад, але майстер пояснив, що натуральний камінь потребує спеціального білого клею з високою адгезією. Я уважно підійшла до вибору і розглянула як варіант Siltek T-82 https://www.leroymerlin.ua/p....2210520 в інтернет-магазині Leroy Merlin, він підходить і для мармуру, і для мозаїки, і навіть для великих плит. У процесі використання мені сподобалося, що суміш не пливе і дає час на корекцію плитки, що дуже зручно при великому форматі. Також важливо, що він не змінює колір каменю і після висихання виглядає акуратно без плям чи нерівностей. Зараз я б однозначно радила підходити до вибору клею серйозно, бо саме від нього залежить, чи буде облицювання виглядати нормально через рік-два.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026