ЖІНКА Четвер, 09.01.2025, 23:08

| | | | http://ginka.ucoz.ua/ Гость | "Гости" Гость | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Вибір надійного зоомагазину
LevchenkoДата: Середа, 19.04.2023, 22:59 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Зауваження: 0%
Статус: Offline
Всім привіт. У мене вдома живуть кілька собак, хом'ячків та папуга. Нещодавно дочці подарували кота. Хочу купити якихось кормів, ласощів тощо. Шукаю надійний магазин зоотоварів. Де ви купуєте все для своїх тварин? Куди порадите звернутися?

misterbicipsДата: Середа, 19.04.2023, 23:00 | Повідомлення # 2
Сержант
Привіт. У мене вдома теж є декілька тваринок. Все необхідне для них купую в перевіреному інтернет-магазині зоотоварів. Якщо цікаво, пишіть. З радістю вам поможу.

LevchenkoДата: Середа, 19.04.2023, 23:00 | Повідомлення # 3
Сержант
А мені декілька днів тому сусід порадив сходити на ринок, сказав, що там є дуже багато чого для тварин. Відвідавши ту "точку", я зрозумів, що ніякої якості на ті товари там немає. А я не хочу нашкодити своїм тваринам. Вирішив пошукати в інтернеті. Підкажіть де ви купуєте?

misterbicipsДата: Середа, 19.04.2023, 23:01 | Повідомлення # 4
Сержант
Я такі купівлі раджу робити тільки в перевірених інтернет-магазинах. Я рік тому перепробувала декілька варіантів таких. Дуже мені сподобався магазин зоотоварів MasterZoo. Купую товари для тварин https://masterzoo.ua/ua/ з того часу тільки тут. В наявності є різні корми для собак, котів, птахів, гризунів. Також є різні наповнювачі, туалети, вітаміни, ласощі, нашийники. Є різні клітини для птахів, сумки, одяг для собак. Весь вибір ви можете переглянути перейшовши на сайт магазину. Вам буде з чого вибрати. Вдалих покупок.

mary189Дата: Неділя, 07.05.2023, 13:10 | Повідомлення # 5
Рядовой
дякую за інформацію

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025