| theohernandezwriter | Дата: Вівторок, 14.01.2025, 18:57 | Повідомлення # 1 |
|
Майор
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Неможливо уявити наш день без новин, без того, що б ми не дізнавалися про все те, що відбувається у світі. Зараз, як на мене, ми просто не можемо обійтися без новин, оскільки вони є головною тематикою кожного дня, завдяки новинам ми дізнаємося багато нового і того, що навіть не могли собі уявити. Я ось, наприклад, завдяки якісному новинному порталу зміг дізнатися про те, що великий маєток у Козині пішов з молотка https://kyivnews.org/novyny....-krippa , новим власником став Максим Кріппа і це не дивно. Кріппа досить таки давно казав про свої плани, що до того, що хоче придбати для команди NAVI маєток та зробити там базу клубу, тим самим покращивши для них умови. Загалом за той час, що Кріппа є власником команди NAVI, багато чого змінилося навіть у самій команді, багато гравців пішло, але також багато нових гравців прийшо. Ця зміна поколінь дозволила оновити склад, та закласти фундамент для майбутніх перемог. Тому, я дуже тішуся, коли читаю такі новини, бо саме завдяки внеску Максима у кіберспорт України, ми наразі маємо найсильнішу команду світу в цій дисципліні.
|
| |
|
|
| liuma1206 | Дата: Субота, 18.01.2025, 20:33 | Повідомлення # 2 |
|
Рядовой
Група: Пользователи
Статус: Offline
| у нас все продають.. купують.. корупція і беззаконня
|
| |